Tereza Šimurdová
4. 9. 2024

Ondřej Pospíšil: Vítězství v Přerovské rokli bylo nečekané

V Přerově o další body do tabulky bojovalo v divizi Juniorbuggy jedenáct bugin. Zlato si odvezl Ondřej Pospíšil. “Přerovská trať nepatří k mým nejoblíbenějším a vždy jsem k ní měl určitý respekt. Většinou se moc nedařilo, nebo pomohlo štěstí. O to víc nás překvapilo, jak se letošní závody vyvíjely,” říká vítěz Pospíšil. Druhá skončila Eliška Plná a třetí Martin Kolomý.

Po trénincích první v tabulce skončila Eliška Plná, druhý Martin Kolomý a třetí Ondřej Pospíšil. “Po nepříliš povedených trénincích, přišly povedené rozjížďky. Bral jsem dvě první a jedno druhé místo,” říká Pospíšil.

Po rozjížďkách vedla Eliška Plná. “Přerov jsem si moc užila po všech stránkách. Vyhrála jsem všechny rozjížďky, tréninky a nastupovala jsem jako první do finále,” říká Plná. Druhý byl Pospíšil a třetí Kolomý. “Měřené tréninky se vydařily, rozjížďky také,” říká Kolomý.

Zlato si z Přerova odvezl Ondřej Pospíšil. “Vítězství v Přerovské rokli bylo nečekané. Finále jsem vyhrál stylem start-cíl a vezl si domů první zlatý věnec z Juniorek. Byly to opravdu úžasné závody a děkuji celému týmu a všem, co se na přípravě bugginy podílejí. Doufám, že na této jezdecké vlně vydržím,” míní Pospíšil.

Eliška Plná skončila druhá. “Ve finále jsem se rozhodovala mezi prostřední a nebo pravou pozicí na startu. Zvolila jsem pravou, ale asi by ta prostřední byla lepší. Tam startoval Ondra Pospíšil, který mě přestartoval. Pak ke konci finále tuším, že byla tři kola do cíle, se mi začal přehřívat motor. Naštěstí vše vydrželo do cíle, a já jsem si odvezla docela dost bodů a druhé místo. Děkuji mechanikům a rodině za skvěle odvedenou práci. Jsem moc spokojená a už se těším do Nové Paky na další závod,” konstatuje Eliška Plná.

Martin Kolomý dojel třetí. “Finále jsem dokončil na třetím místě. Mockrát děkuji  všem za podporu,” říká Kolomý.

Tereza Šimurdová

www.autokrosar.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články

© 2024 Autokrosar.cz ISSN 1805-1413 | Vyrobilo studio
Zásady ochrany osobních údajů